Γκολ Σε Ιταλία & Ισπανία



Καλημέρα και καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο σε όλους με υγεία και ξεκούραση φυσικά. Εδώ είμαι και σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου με προγνωστικά από το ποδόσφαιρο. Εχθές δε τα πήγαμε καλά μιας και πέρασε το ένα από τα τρια σημεία μας που ήταν σε μονά αποδεκτά, νικώντας μόνο η Σοσιεδάδ με ανατροπή κιόλας καθώς Σιον και Νάπολι έχασαν κατά κράτος. Για σήμερα επέλεξα δύο σημεία και πάλι σε μονά αποδεκτά από την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και την La Liga της Ισπανίας.

Ξεκινάμε με την Ιταλία και στον αγώνα ανάμεσα στη Κροτόνε και τη Μπενεβέντο το βράδυ στις 22:00. Οι δύο πρώτες ομάδες συγκρούονται απόψε με τη γηπεδούχο να θέλει πάση θυσία τη νίκη και να μπορέσει να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Serie A. Από την άλλη φυσικά οι φιλοξενούμενοι είναι ήδη πρωταθλητές και σίγουρα παίζουν χωρίς άγχος και με άνεση. Η Κροτόνε θα πρέπει να ανοιχτεί και να πάρει το παιχνίδι και έτσι πιστεύω θα αφήσει χώρους στη καταπληκτική για φέτος Μπενεβέντο και ευελπιστώ να έχουμε στον αγώνα αρκετά τέρματα.

Δεύτερος αγώνας για απόψε στην Ισπανία και τη La Liga μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μαγιόρκα αργά το βράδυ στις 23:00. Η γηπεδούχοι δε το συζητάμε θέλουν τη νίκη και να σιγουρέψουν πιο πολύ μια θέση για το ερχόμενο Champions League. Η Μαγιόρκα έχει τη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία, και σε συνδιασμό ότι παίζει στην έδρα της αλλά και μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο έχει σίγουρα ψυχολογία. Θα πάω και εδώ με τα αρκετά τέρματα στο ματς σε απόδοση διπλασιασμού και άνω από τη Stoiximan.

1) Κροτόνε - Μπενεβέντο : Over 2,5 (1,97) ✔️
1) Ατλέτικο Μ. - Μαγιόρκα : Over 2,5 (2,07) ✔️
<< Stoiximan >>


Σχόλια