Σε Αγγλία, Βέλγιο & Ισπανία (29/11)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες εδώ στο προσωπικό μου Blog και σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. Συνεχίζουμε σταθερά να μη τα πηγαίνουμε καλά αλλά που θα πάει θα τελειώσει. Υπομονή και επιμονή και με καλή διάθεση όλα γίνονται στο τέλος. Εχθές στράβωσε το διπλό της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους αλλά και το Over 2,5 στην Αταλάντα με τη Βερόνα. Βγάλαμε όμως όλοι μαζί τη δημοσκόπηση στο γκρουπάκι που πραγματικά τα πάμε πολύ καλά στατιστικά μιας και η πλειοψηφία πάντα είναι δυνατή. Για σήμερα επέλεξα τρία σημεία και φυσικά εσείς μπορείτε να κάνετε τον δικό σας συνδιασμό με ότι σας κολλάει και εσάς πολύ.

Πρώτος αγώνας στην Αγγλία και την Premier League ανάμεσα στη Τσέλσι και τη Τότεναμ στις 18:30. Πραγματικά ντέρμπι αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη τρίτη θέση με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τα σπιρούνια που έχουν την δεύτερη θέση. Μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Λίβερπουλ σίγουρα θέλουν διακαώς τη νίκη έτσι ώστε να πιάσουν κορυφή. Για μένα έχει αξία το Over 2,5 όπου και θα επιλέξω σε μια τίμια τιμή θα έλεγα.

Πάμε στο Βέλγιο και τη μεγάλη κατηγορία στον αγώνα της Άντερλεχτ με τη Σταντάρ Λιέγης στις 19:15. Πολύ δυνατό παιχνίδι και εδώ από δύο ομάδες κλασικά δυνατές στο πρωτάθλημα και μολονότι προέρχονται από κακά αποτελέσματα έχουν και εδώ αξία τα αρκετά τέρματα στον αγώνα αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να πιάσουν τις πρώτες τέσσερις προνομιούχες θέσεις. Και εδώ θα επιλέξω το Over 2,5 Γκολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Θα κλείσουμε τις προτάσεις της ημέρα από την Ισπανία και τη La Liga στο βραδινό αγώνα ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Βιγιαρεάλ. Ποιος θα το πίστευε ότι μετά από δέκα αγωνιστικές αυτές οι δύο ομάδες θα ήταν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Κι όμως έτσι είναι αφού οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι και φιλοξενούμενοι τρίτοι με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Και εδώ θα έλεγα ακόμη ένα πολύ μεγάλο και δυνατό παιχνίδι που θα πρέπει οι ομάδες να ανοιχτούν και να προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολλές πιθανότητες και εδώ βάση των ομάδων σε τέρματα αλλά και σε σχέση με τα τελευταία αποτελέσματα τους. Over 2,5 Γκολ και εδώ σε εξίσου καλή απόδοση.

Καλή Επιτυχία

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

▪️ Τσέλσι - Τότεναμ : (Over 2,5) (1,78) ❌

▪️ Άντερλεχτ - Σταντάρ Λιέγης : (Over 2,5) (1,77) ❌

▪️ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ : (Over 2,5)  (1,85) ❌

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Σχόλια