Στήριγμα Στα Γκολ (5/12)


Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της σελίδας μας εδώ στο Blog του Bet Time. Σάββατο σήμερα όλη μέρα και με γεμάτο κουπόνι με πολλές επιλογές και για όλα τα γούστα. Εχθές πάλι βγάλαμε 1/2 επιλογές και δεν καταφέραμε και πάλι να κάνουμε ένα απόλυτο. Δε πειράζει προχωράμε κανονικά και σταθερά παρέα με μια από τις μεγαλύτερες σελίδες προγνωστικών στην Ελλάδα και αυτό δε το λέω εγώ αλλά οι αριθμοί που ποτέ δε λένε ψέματα.

Για σήμερα ξεχώρισα τρία σημεία από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης σε Γερμανία, Τσεχία και Ισπανία και σε ότι έχει να κάνει με τα τέρματα στους αγώνες.

Πρώτη μας επιλογή από τη Γερμανία και τη Bundesliga ανάμεσα στη Κολωνία και τη Βόλφσμπουργκ στις 16:30 το μεσημέρι. Οι γηπεδούχοι ένα βαθμό μόνο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού με μόλις έξι βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη παραμονή τους φέτος. Με μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δυο ήττες στα τελευταία ματς δε θα λέγαμε ότι είναι και στη καλύτερη της φόρμα. Από την άλλη μεριά βέβαια οι φιλοξενούμενοι ψηλά και στη πέμπτη θέση με 17 βαθμούς τα πηγαίνουν πολύ καλά φου έχουν ένα σερί τριών νικών και έχουν μόνο μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια. Περιμένω βέβαια και και αντίδραση σήμερα από τη Κολωνία και σε συνδυασμό με την εξαιρετική φόρμα της Βόλφσμπουργκ θα πάω εδώ με τα αρκετά τέρματα στον αγώνα και συγκεκριμένα με το Over 2,5.

Περνάμε στη στο δεύτερο μας σημείο από την Τσεχία στον αγώνα μεταξύ της Σίγμα Όλομουτς και της Μαρίλα Πρίμπραμ το απόγευμα στις 17:00. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη μεγάλη κατηγορία της χώρας με 18 βαθμούς και σίγουρα μπορούν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά και να πιάσουν γιατί και όχι και τη κορυφή. Μια εντελώς διαφορετική εικόνα οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς και σίγουρα είναι η Νο1 ομάδα για υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία βάση της μέχρι τώρα φυσικά εικόνας της. Λόγω της μεγάλης διαφοράς των ομάδων σε όλους τους τομείς αλλά και της φόρμας θα πάω και εδώ με τα γκολ στο παιχνίδι και σε μια πολύ καλή απόδοση για μένα προσωπικά από τη Stoiximan του Over 2,5.

Θα κλείσουμε τη μέρα μας από την Ισπανία και την La Liga σε ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα στις 17:15. Η Σεβίλλη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς τρέχει μια φόρμα στα τελευταία της παιχνίδια αρκετά καλή θα έλεγα με τρεις νίκες και δύο ήττες. Από τη άλλη η Βασίλισσα Ρεάλ δε θα έλεγα ότι θα περιμέναμε να βρίσκεται στη τέταρτη θέση με 17 βαθμούς μετά από αυτές τις σεκα αγωνιστικές και να έχει μάλιστα από πάνω τις ομάδες όπως η Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μ. Και Σοσιεδάδ. Περιμένω αρκετά δυνατό και ανοιχτό παιχνίδι σήμερα εδώ μια και οι δύο θέλουν να φτάσουν στη κορυφή αφού οι συγκεκριμένοι πρωτοπόροι δε πιστεύω να παραμείνουν για πολύ ακόμα. Θα πάω και εδώ με τα τέρματα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα πάλι με το Over 2,5.


▪️  Κολωνία – Βόλφσμπουργκ : (Over 2,5) (1,85) ✔️

▪️   Σ. Όλομουτς – Μ. Πρίμπραμ : (Over 2,5) (1,80) ❌

▪️  Σεβίλλη – Ρεάλ Μ. : (Over 2,5) (1,80) ❌


Σχόλια