Παρασκευή Σε Γερμανία & Σκωτία (12/2)


Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο να έχουνε με υγεία πάνω απ όλα. Δυστυχώς εχθές δεν ήταν καλή μέρα και βγάλαμε μια στις τρεις επιλογές μας. Όποιοι τα παίζεται πως τα δίνω σε Μονά Αποδεκτά δεν έχετε κανένα απολύτως θέμα αλλά θέλει σίγουρα λίγο πιο μεγάλα πονταρίσματα. Τώρα από κει και πέρα αν τα κάνετε δυάδες, τριάδες κ.τ.λ ελπίζω να επιλέγετε σωστά τους συνδιασμούς.

Για σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου κανονικό κουπόνι με λιγοστούς θα έλεγα όμως αγώνες και όχι με τόσες πολλές επιλογές και σίγουρα πονηρά ματς. Ξεχώρισα και έβγαλα τέσσερις επιλογές με νίκες αλλά και τέρματα και ελπίζω να τα πάμε καλά και να μπούμε με ηθικό και άλλο αέρα στο Σαββατοκύριακο.

Μία άλλη διευκρίνιση που θέλω να κάνω είναι ότι πραγματικά έχετε αγκαλιάσει το Blog και εμένα φυσικά, και με χαροποιεί ιδιαίτερα και σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε. Κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο δυνατό κέρδος και για όλους και φυσικά όπως και όλα αυτά τα χρόνια δωρεάν.

Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία


▫️ (19:30) Αννόβερο - Πάντερμπορν : (G/G) ❌

▫️ (19:30) Χόλσταϊν Κ. - Β. Κίκερς : (1) ✔️

▫️ (21:30) Λειψία - Άουγκσπμουργκ : (Over 2,5) ✔️

▫️ (21:45) Κουίν Οφ Σάουθ - Χαρτς : (Over 2,5) ❌


Σχόλια