Καρέ Επιλογών (10/3)


Καλημέρα φίλες και φίλοι του Bet Time και σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου για ακόμη μια στοιχηματική μέρα εδώ με προγνωστικά στοιχήματος από το χώρο του ποδοσφαίρου και φυσικά από το Champions League. Εχθές καλά τα πήγαμε αφού βγάλαμε τις τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μιας και ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα στον αγώνα σε συνδιασμό με τον αποκλεισμό της μεγάλης κυρίας από το θεσμό. 

Για σήμερα και πάλι δύο παιχνίδια σεντονάτα. Έχουμε λοιπόν την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια την Π.Σ.Ζ και της Μπαρτσελόνα στις 22:00 το βράδυ. Το πρώτο παιχνίδι βρήκε νικητές με σκορ 1-4 για τους Γάλλους και σίγουρα έχουν τεράστιο προβάδισμα για τη πρόκριση. Μη ξεχνάμε βέβαια και σε παλιά τους αναμέτρηση το μάζεμα της διαφοράς και την πρόκριση της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα δυνατό και με αρκετά γκολ πιστεύω μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλα περιθώρια.

Περνάμε στον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Λειψία την ίδια ώρα. Στο πρώτο ματς οι Άγγλοι νίκησαν καθαρά με 0-2 και έχουν και αυτοί σίγουρα το πρώτο λόγο για να περάσουν στην επόμενη φάση. Και εδώ α ποντάρω στα αρκετά τέρματα μιας και πάντα τα δεύτερα παιχνίδια δεν παίρνει τις ομάδες για να κάτσουν πίσω και να κάνουν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Πάμε να δούμε τις τέσσερις προτάσεις με γκολ και σκόρερ όπως και εχθές και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε να ποντάρετε.


🔸(🇪🇺) Λίβερπουλ - Λειψία : (Over 2,5) ❌

🔸(🇪🇺) Λίβερπουλ - Λειψία : (Σκόρερ Σαλάχ) ✔️

🔸(🇪🇺) Π.Σ.Ζ - Μπαρτσελόνα : (Away Over 1,5) ❌

🔸(🇪🇺) Π.Σ.Ζ - Μπαρτσελόνα : (Σκόρερ Μέσι) ✔️



Σχόλια