Πέντε Επιλογές Με Γκολ (13/3)


Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του Bet Time και να ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο κι φυσικά καλή Καθαρά Δευτέρα. Εχθές τα πήγαμε καλά μιας και βγάλαμε τις δυο από τις τρεις επιλογές εδώ στο Blog μας και το ίδιο ακριβώς και στο Telegram με τους live στοιχηματισμούς. Σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου και έχουμε ένα πλήρες κουπόνι αν και λείπει η δικιά μαςsuper League αφού παίζουν αύριο όλοι μαζί σαν τελευταία αγωνιστική και πριν ξεκινήσουν τα Play Offs. 

Ξεχώρισα λοιπόν και γα σήμερα πέντε επιλογές και όλες έχουν να κάνουν με τέρματα και όσον αφορά τον αριθμό και όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών. Σε μεγάλες κατηγορίες φυσικά και σε ομάδες που ελπίζω σήμερα να ανοιχτούν και να βγάλουμε εύκολα τα σημεία. Συγκεκριμένα στη Γερμανία και τη Bundesliga, στη La Liga Ισπανίας, στη πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, στη Πολωνία και τη μεγάλη κατηγορία και τέλος φυσικά δε θα έλειπε το αγαπημένο μου πρωτάθλημα της Premier League Αγγλίας.

Πάνε να δούμε όλες τις επιλογές ξεκινώντας από τον αγώνα που ξεκινάει και πιο νωρίς για να είναι και πιο εύκολο για εσάς. 

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.


🔸(🇩🇪) Βόλφσμπουργκ - Σάλκε : (Over 2,5) ✔️

🔸(🇪🇦) Ρεάλ Μ. - Έλτσε : (Over 2,5) ✔️

🔸(🇳🇱) Βίλεμ - Χέρενφεν : (Over 2,5) ✔️

🔸(🇵🇱) Λέγκια Β. - Β. Πόζναν : (Over 2,5) ✔️

🔸(🇬🇧) Φούλαμ - Μάντσεστερ Σ. : (Over 2,5) ✔️



Σχόλια