Οχτώ Επιλογές Κυριακής (14/3)


Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους για ακόμη μια μέρα μαζί με προγνωστικά στοιχήματος. Εχθές και φυσικά μετά από αρκετό καιρό ήρθε το απόλυτο με πέντε στις πέντε επιλογές και έτσι είχαμε ένα πολύ καλό κέρδος. Έτσι θα πάμε όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι με τέτοιου είδους επιλογές νορμάλ όσο γίνεται έτσι ώστε στατιστικά να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. 

Σήμερα συνεχίζουμε τον αγώνα τον δικό μας μαζί με ένα πολύ μεγάλο κουπόνι ποδοσφαίρου για όλα τα γούστα θα έλεγα. Έχουμε βεβαίως και την τελευταία αγωνιστική της Super League Ελλάδας και μετά έχουμε και την έναρξη των Play Offs. Για σήμερα ξεχώρισα ούτε μία ούτε δύο, αλλά οχτώ ολόκληρες επιλογές για όλους και μακάρι το βράδυ να χαρούμε βγάζοντας κέρδος είτε μικρό είτε μεγάλο. 

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τη καρδιά μου που στηρίζετε την όλη προσωπική προσπάθεια και το Blog μου φυσικά και να ξέρετε ότι καθημερινά προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό για όλους και φυσικά δωρεάν.

Πάμε να δούμε συνοπτικά τις οχτώ επιλογές μας που προτείνονται σε μονά αποδεκτά, ή εκτος αν το επισυμένω διαφορετικά. Καλή επιτυχία σε όλους.



🔸(🇬🇷) Ιεράπετρα - Παναχαϊκή : (Under 2,5) ✔️

🔸(🇪🇦) Θέλτα - Μπιλμπάο : (Goal/Goal) ❌

🔸(🇬🇧) Λέστερ - Σέφιλντ Γ. : (Home Over 1,5) ✔️

🔸(🇩🇪) Λειψία - Άιντραχτ Φρ. : (Over 2,5) ❌

🔸(🇫🇷) Μονακό - Λιλ : (Goal/Goal) ❌

🔸(🇬🇧) Άρσεναλ - Τότεναμ : (Goal/Goal) ✔️

🔸(🇮🇹) Κάλιαρι - Γιουβέντους : (2 & Over 1,5) ✔️

🔸(🇬🇷) Λάρισα - ΟΣΦΠ : (Away Over 1,5) ✔️



Σχόλια