Τέσσερις Σεντονάτες Επιλογές (9/3)


Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του Bet Time και σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου και αν μη τι άλλο θα ασχοληθούμε με τη κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης το Champions League. Εχθές δεν ήταν καλή μέρα πάλι για το Blog μιας και βγήκε μόνο η μια μας επιλογή, και από την άλλη μεριά βγάλαμε στο Telegram 2/3 επιλογές. Μια έτσι μια αλλιώς τουλάχιστον μετριάζουμε την χασούρα όταν έχουμε βέβαια. Γι'αυτό μπορείτε να έρθετε όλοι χωρίς φόβο και πάθος για τα Live στοιχήματα μας. 

Δύο παιχνίδια απόψε για το Champions League, ο πρώτος ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Πόρτο στις 22:00. Ο πρώτος αγώνας έληξε στη Πορτογαλία με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων αλλά με αυτό το εκτός έδρας γκολ της μεγάλης κυρίας σίγουρα στο Τορίνο απόψε θα έχει το πρώτο λόγο στην περίπτωση βέβαια που δε δεχτεί γρήγορα γκολ.

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σεβίλλη την ίδια ώρα. Ο πρώτος αγώνας απλά χορταστικός με το σκορ να σταματάει στο 2-3 για τη Ντόρτμουντ και σίγουρα έχει απόψε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα. 

Πάμε να δούμε τις τέσσερις σημερινές προτάσεις και φυσικά εσείς μπορείτε να παίρνετε ότι θέλετε και σας αρέσει πιο πολύ.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε να ποντάρετε.


🔸(🇪🇺) Γιουβέντους - Πόρτο : (Over 2,5) ✔️

🔸(🇪🇺) Γιουβέντους - Πόρτο : (Σκόρερ Ρονάλντο) ❌

🔸(🇪🇺) Ντόρτμουντ - Σεβίλλη : (1Χ & Over 1,5) ✔️

🔸(🇪🇺) Ντόρτμουντ - Σεβίλλη : (Σκόρερ Χάαλαντ) ✔️


Σχόλια