Έξι Επιλογές Europa League (11/3)


Καλημέρα σε όλους τους φίλους εδώ στο Bet Time και σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου και θα προσπαθήσω μέσα από τα προγνωστικά να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος. Εχθές βγάλαμε τα δυο από τα τέσσερα σημεία μας αφού πιάσαμε εύκολα τους σκόρερ στα δύο παιχνίδια αλλά χάσαμε στα γκολ. Μεγάλη μέρα όμως ήταν στο live στο Telegram κάνοντας το απόλυτο με πέντε στις πέντε επιλογές και έτσι είχαμε ένα καλό κέρδος.

Για σήμερα παίρνει σειρά η άλλη μεγάλη διοργάνωση της Ευρώπης το Europa League με οχτώ αναμετρήσεις μιας και βρισκόμαστε στην φάση των 16. Φυσικά έχουμε και την Ελληνική συμμετοχή του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Άρσεναλ στις 22:00 το βράδυ στο Γ. Καραϊσκάκης και να ευχηθώ πραγματικά καλή επιτυχία και με ένα καλό αποτέλεσμα.

Για σήμερα επέλεξα έξι σημεία νορμάλ και πάντα φυσιολογικά από τη διοργάνωση με τρεις αναμετρήσεις των 19:55 και άλλες τρεις των 22:00. Μπορείτε να δείτε και να εκτιμήσετε και εσείς βάση της δικής σας άποψης και να πάρετε ότι θέλετε και σας αρέσει πολύ. Μπορείτε να παίξετε σε μονά αποδεκτά όπως και τα προτείνω αλλά και να κάνετε και το δικό σας παρολί.

Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.


🔸(🇪🇺) Ντ. Κιέβου - Βιγιαρεάλ : (Χ2 & Over 1,5) ✔️

🔸(🇪🇺) Μάντσεστερ Γ. - Μίλαν : (Goal/Goal) ✔️

🔸(🇪🇺) Σλ. Πράγας - Ρέιντζερς : (Goal/Goal) ✔️

🔸(🇪🇺) Γρανάδα - Μόλντε : (Over 2,5) ❌

🔸(🇪🇺) Ολυμπιακός - Άρσεναλ : (Goal/Goal) ✔️

🔸(🇪🇺) Ρόμα - Σαχτάρ Ντ. : (Goal/Goal) ❌



Σχόλια