Με Αμφίσκορο & Γκολ



Καλημέρα και σήμερα φίλες και φίλοι του Bet Time Τρίτη 30 Ιουνίου και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κέρδος μέσα από τα προγνωστικά στοιχήματος από το ποδόσφαιρο. Εχθές πέρασε άνετα το αμφίσκορο μας στην απόδοση του 2,05 αφού η Σοσιεδάδ μπόρεσε και ισοφάρισε νωρίς τη Χετάφε στο 55ο λεπτό. Σήμερα επέλεξα να ποντάρω ξανά στη La Liga της Ισπανίας με δύο μονά αποδεκτά.
Ο πρώτος μας αγώνας αυτός ανάμεσα στη Μαγιόρκα και τη Θέλτα στις 20:30. Έξι αγωνιστικές έχουν απομείνει στη μεγάλη κατηγορία και οι συγκεκριμένες ομάδες είναι στη γραμμή του υποβιβασμού, φυσικά με τη φιλοξενούμενη να είναι λίγο σε καλύτερη μοίρα μιας και απέχει οχτώ βαθμούς από τη γηπεδούχο ομάδα. Πιστεύω σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι σήμερα μιας και έχουν σοβαρά κίνητρα και θεωρώ ότι το αμφίσκορο έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.
Δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη δεύτερη πια Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 23:00 το βράδυ. Αν θέλουν οι γηπεδούχοι να μη χάσουν και άλλο επαφή με τη κορυφή σήμερα πρέπει να πάρουν το παιχνίδι πάση θυσία απέναντι σε μα πολύ σφιχτή άμυνα γνωστή σε όλους. Θα εμπιστευτώ την Μπαρτσελόνα και θα ποντάρω εδώ στο να βάλει τουλάχιστον δύο τέρματα στον αγώνα σε μια δελεαστική απόδοση του 2,00.
Ας δούμε συνοπτικά τα δυο μας σημεία και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

---------------------------------
1) Μαγιόρκα - Θέλτα : Goal/Goal (1,97) ☑️
1) Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μ. : Home Over 1,5 Goal (2,00)
(Stoiximan)
--------------------------------


Σχόλια