Σε Τούμπα & Μεστάγια



Καλημέρα φίλες και φίλοι για ακόμη μια μια στοιχηματική μέρα σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου και να ευχηθώ σε όλους καλό μήνα με υγεία πάνω απ' όλα. Εχθές κάναμε το απόλυτο και πολύ εύκολα μάλιστα αφού η Θέλτα ισοφάρισε γρήγορα στο 50ο λεπτό και η Μπαρτσελόνα έβαλε τα δύο γκολ που ζητούσαμε. Πάμε και σήμερα με δυο πάλι μονά αποδεκτά σε Ελλάδα και Ισπανία φυσικά σε πολύ καλές αποδόσεις από τη Stoiximan.

Ξεκινάμε με La Liga από την Ισπανία στον αγώνα ανάμεσα στη Βαλένθια και την Μπιλμπάο στις 20:30 και θα πάω με το αμφίσκορο στην αναμέτρηση, μιας και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς για να καταφέρουν να βγουν τη νέα χρονιά στην Ευρώπη και το Europa League.

Δεύτερο ματς αυτό της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις 21:00 το βράδυ για τα Play Off της Super League. Ντέρμπι σίγουρα και πολύ δυνατό παιχνίδι απόψε από δύο ομάδες που μπορούν και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα με μεγάλο κοινό στόχο την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Και εδώ θα ποντάρω στο να δούμε γκολ και από τις δυο μεριές στην απόδοση του 1,95.

Ας δούμε συνοπτικά τις δυο μονές επιλογές και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

1) Βαλένθια - Μπιλμπάο : (Goal/Goal) (1,97) ✖️
1) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ : (Goal/Goal) (1,95) ✖️
Stoiximan

Σχόλια